Mrkvovo-šošovicová nátierka
Recepty
Použite túto chutnú, lahodnú nátierku ako dip k čerstvo nakrájanej zelenine alebo na hrianky. S vysokým obsahom proteínov a vitamínov je ideálna na zdravé raňajky alebo ako pochúťka na večierok.
Použite túto chutnú, lahodnú nátierku ako dip k čerstvo nakrájanej zelenine alebo na hrianky. S vysokým obsahom proteínov a vitamínov je ideálna na zdravé raňajky alebo ako pochúťka na večierok.
Použité iCook výrobky:
Nerezový riad
Sada 5 nožov
Doska na krájanie
Prísady:
150 g červenej šošovice
150 g nakrájanej mrkvy
2 lyžice pasty miso
3 lyžice olivového oleja
2 odmerky (1 odmerka = 10 g) Nutrilite™ All Plant Proteínu v prášku
Voliteľné: dve vetvičky nahrubo pokrájaného koriandra
Spôsob prípravy:
Šošovicu a mrkvu vložte do hrnca a podlejte vodou. Varte do mäkka. Sceďte nadbytočnú vodu.
Všetky prísady okrem koriandra vložte do kuchynského robota a vymiešajte, kým sa nevytvorí hustá kašovitá hmota.
Pridajte koriander a Nutrilite™ All Plant Proteín v prášku.
Dochuťte soľou a čiernym korením podľa chuti.
Tip:
Šošovicu pred varením preberte (suchou) rukou. Šošovicové balenia môžu často obsahovať malé kamienky, ktoré by počas mixovania mohli poškodiť váš kuchynský robot.
Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.
Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.