Obľúbené (0) 0 Obľúbené

Zoznam obľúbených položiek je prázdny!

Preniesť do obchodu

ZAMERANÉ NA ÚSPECHY
© Stockfood

Domáce mandľové maslo

Recepty

Použite túto výživnú nátierku na sendviče, s ovsenými vločkami, pri príprave polievok, dipov a omáčok alebo na obohatenie dezertov o nádhernú textúru a chuť.

Použité iCook výrobky:

  1. Panvica s nelepivým povrchom a pokrievkou, 28 cm

Prísady:

  1. 300 g mandlí (alebo iných obľúbených orechov)

  2. 1 pl mandľového alebo hroznového oleja

  3. Voliteľné prísady: škorica, kardamón, vanilka, kokosový cukor, nepražené kakao atď.

Spôsob prípravy:

  1. Na suchú panvicu nasypte do jednej vrstvy mandle a opečte ich na miernom ohni za častého miešania do zlatohneda, až kým začnú rozvoniavať. Nechajte ich trochu vychladnúť.

  2. Mandle vložte do mixéra a mixujte ich minútu, kým z nich nebude hustá mandľová kaša. Zmes z bočných strán mixéra zotrite a nechajte 10 minút vychladnúť.

  3. Mixujte mandle ešte ďalšiu minútu, až vznikne jemná mandľová múčka. Zotrite zo stien mixéra a nechajte vychladnúť ďalších 10 minút.

  4. Celý postup ešte 3-5 krát zopakujte, kým nezískate krémovú mandľovú pastu. Postupne pridávajte olej.

  5. Pridajte príchute podľa vlastnej voľby a ešte raz premiešajte, aby sa všetko rovnomerne rozložilo.

Stiahnite si tento recept vo formáte pdf / ako ePub

Súvisiaci obsah

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem