Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY
© StockFood

Gazpacho

Recepty

Gazpacho je lahodná a osviežujúca studená španielska polievka, ktorá pochádza z Andalúzie. Pripravuje sa z čerstvej surovej zeleniny a teší sa obľube najmä počas horúcich letných mesiacov.

Použitý riad iCook:

  1. Sada 5 nožov

  2. 2 litrová misa na miešanie z nerezovej ocele

  3. 25 cm panvica s nelepivým povrchom


Prísady:

  1. 1 kg hrušiek alebo vínnych paradajok, rozštvrtených

  2. 1 zelená paprika, nakrájaná nahrubo

  3. 1 malý strúčik cesnaku, rozdrvený

  4. 200 ml olivového oleja

  5. 50 ml bieleho octu

  6. Soľ a korenie

  7. Voliteľné: 10 g NUTRILITE All Plant Protein

  8. Voliteľné: Ciabatta, nakrájaná na kúsky

  9. Voliteľné: uhorka a červená a žltá paprika, nakrájaná na kocky


Postup:

  1. Vložte paradajky, zelenú papriku a cesnak do mixéra a mixujte 5 minút alebo kým sa úplne nerozmixujú.

  2. Gazpacho sceďte do misy pomocou cedidla, aby ste odstránili zvyšné kúsky.

  3. Vlejte gazpacho späť do mixéra a podľa chuti pridajte olej, ocot, soľ a NUTRILITE All Plant Protein. Znovu všetko spolu zmiešajte.

  4. Gazpacho dochuťte korením a pridajte trochu vody, ak si želáte dosiahnuť redšiu konzistenciu. Môžete podávať. Dobrú chuť!


Voliteľná príloha

Opečte na kúsky nakrájanú ciabattu na panvici s nelepivým povrchom a vychutnajte si dokonalú kombináciu. Ak chcete tejto pochúťke dodať farbu a sviežosť, ozdobte gazpacho uhorkou a červenou a žltou paprikou nakrájanou na kocky.

Stiahnite si teraz tento recept ako PDF / ako ePub

Súvisiaci obsah

© Amway

Polievka z červenej repy so sušenými figami a lieskovými orieškami

Recepty

Viac

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem