Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY
© StockFood

Pečený pstruh s restovanou zeleninou a olivami

Recepty

Použité produkty iCook:

  1. Drevená doska na krájanie

  2. Sada 5 nožov

  3. Misy na miešanie

  4. 2 litrová panvica s pokrievkou

Prísady:

  1. 400 g menších zemiakov, olúpaných a nakrájaných na polovice

  2. Olivový olej

  3. Soľ a čerstvo zomleté čierne korenie podľa chuti

  4. 2 malé šalotky, pokrájané na štvrťky

  5. 1 červená paprika, nakrájaná nahrubo

  6. 2 pstruhy

  7. Šťava z 2 citrónov

  8. Zväzok petržlenu, nahrubo natrhaného

  9. 20 g bylinkového masla

  10. 50 g sušených paradajok, nahrubo nasekaných

  11. 100 g pimiento-plnených zelených olív

  12. 100 g miešaného zeleného šalátu (voliteľné)


Postup:

  1. Predhrejte rúru na 180 °C.

  2. Zemiaky varte 10 minút v 2 litrovej panvici iCook. Zemiaky sceďte a vložte ich do misy na miešanie iCook strednej veľkosti. Pokvapkajte olivovým olejom a podľa chuti pridajte soľ a korenie. Potom položte na plech papier na pečenie a uistite sa, že ho ostalo dosť aj na ďalšie kroky.

  3. Poukladajte zemiaky, šalotku a plátky papriky na papier na plechu a pečte 5 minút, kým nezačnú byť chrumkavé.

  4. Očistite pstruha a dbajte na to, aby ste odstránili všetky kosti.

  5. Pstruha položte na zeleninu a dochuťte soľou a korením. Pstruha polejte citrónovou šťavou a posypte petržlenom. Preložte papier tak, aby ste vytvorili hornú vrstvu a uistite sa, že sú všetky okraje uzavreté. Pečte 10-12 minút.

  6. Ak chcete skontrolovať, či je pstruh upečený, nadvihnite papier. Ak je povrch ryby matný a koža sa začína odlupovať, je hotová. V opačnom prípade papier znovu uzavrite a pstruha vložte ešte na niekoľko minút späť do rúry.

  7. Vyberte jedlo z rúry, z plechu odstráňte papier, odložte ho bokom a pridajte bylinkové maslo, kým je ryba ešte horúca.

  8. Na horúci plech nalejte olivový olej a položte naň restovanú zeleninu a pstruha. Pridajte sušené paradajky a pečte, kým zelenina nezačne byť chrumkavá. Vyberte z rúry, pridajte olivy a nechajte niekoľko minút odležať. Podávajte teplé.

Voliteľná príloha: čerstvý zelený šalát zmiešaný so soľou a olivovým olejom

Stiahnite si teraz tento recept ako PDF / ako ePub

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem