Baklažánové rolky s bylinkami a syrovým krémom
Recepty
Keďže už poznáte výhody iCook Woku, vyskúšajte ho pri príprave predkrmu na pohostenie svojich priateľov, po ktorej si oblížu prsty.
Keďže už poznáte výhody iCook Woku, vyskúšajte ho pri príprave predkrmu na pohostenie svojich priateľov, po ktorej si oblížu prsty.
Počet porcií 4
Prísady:
2 stredne veľké baklažány
AMWAY™ Extra panenský olivový olej
100 g nastrúhaného syra gouda
150 g čerstvého syra cottage cheese
4 g nakrájaného cesnaku
40 g nakrájaných vlašských orechov
40 g nakrájaného koriandra, bazalky alebo petržlenu
3 g papriky, soli a korenia na chuť
Recept:
Umyte baklažán a nakrájajte ho po dĺžke na tenké plátky pomocou iCook šéfkuchárskeho noža. Plátky osoľte a nechajte ich 5 minút postáť, aby pustili vodu. Potom ich opláchnite a vysušte.
Do iCook Woku nalejte olej a rozohrejte ho. Opražte kúsky baklažánu dohneda. Vyberte ich a dajte ich na papierovu utierku, aby ste odstránili prebytočný olej.
Plnka: zmiešajte syr Gouda a cottage cheese v iCook miske a pridajte cesnak, bylinky a orechy. Pridajte papriku. Osoľte a okoreňte podľa chuti.
Lyžicou naneste plnku na plátky baklažán a zaviňte. Posypte bylinkami.
Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.
Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.