Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY

Cestoviny al Forno s ricottou a domácou paradajkovou omáčkou

Recepty

Toto jedlo pripomína lasagne, typické talianske jedlo, a dá sa ľahko pripraviť. A taktiež sa dobre skladuje v chladničke.

Prísady:

  1. 750 g talianskych cestovín AmwayTM – Fusilli

  2. 1 biela cibuľa, najemno nasekaná

  3. 1 sušená červená chilli paprička, nasekaná

  4. Dva strúčiky cesnaku, najemno nasekané

  5. Dve plechovky nakrájaných paradajok (2 x 400 g)

  6. Hrsť čerstvých bazalkových listov, nasekané

  7. 200 g syra ricotta

  8. Niekoľko hrstí nastrúhaného parmezánu

  9. 100 g nastrúhaného syra mozzarella

  10. Extra panenský olivový olej AMWAYTM

  11. Soľ, čierne korenie

Spôsob prípravy:

  1. Rúru predhrejte na 200 °C a dajte zovrieť vodu so soľou vo varnom hrnci iCook. Keď voda vrie, pridajte cestoviny a varte o 3 až 4 minúty menej, ako je odporúčaná doba varenia.

  2. Vodu vylejte a cestoviny odložte nabok. Medzitým nalejte trochu olivového oleja na panvicu s nelepivým povrchom iCook a varte cibuľu, cesnak a chilli na miernom až strednom ohni po dobu 5 až 10 minút alebo dovtedy, kým cibuľa nezmäkne.

  3. Pridajte paradajky a nechajte omáčku variť 5 až 10 minút.

  4. Veľkú obdĺžnikovú zapekaciu misku potrite olivovým olejom. Na dno panvice pridajte vrstvu omáčky, a potom pridajte vrstvu cestovín.

  5. Pokračujte v striedaní vrstiev, až kým sa vám neminú. Posypte nastrúhaným syrom mozzarella.

  6. Pečte 15 minút alebo dovtedy, kým syr na vrchu nemá zlatistohnedú farbu.

Súvisiaci obsah

Baklažánové rolky s bylinkami a syrovým krémom

Recepty

Viac

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem