Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY
© StockFood

Bobuľový koláč

Recepty

Nádherná rovnováha medzi sladkým, maslovým cestom a kyslastou náplňou robí z tohto koláča jednoznačného favorita.

Prísady:

  1. 225 g hladkej múky

  2. 110 g masla, nakrájaného na kocky

  3. 80 g práškového cukru

  4. 1 vajce

  5. 1 – 2 polievkové lyžice studenej vody

  6. rozšľahané vajce

  7. 300 g čerešní bez kôstok

  8. 225 g malín

  9. 225 g čučoriedok

  10. 150 g jahôd, nakrájaných

  11. 175 g cukru

  12. 40 g kukuričnej múky

  13. 2 polievkové lyžice citrónovej šťavy

Recept:

  1. Zmiešajte múku, maslo a cukor mixérom. Pridajte vajce a vodu, aby sa vytvorilo cesto. Nechajte odstáť 30 minút.

  2. Cestom vyložte pekáč na koláč (zvyšné cesto si uložte). Poprepichujte cesto a pečte ho bez náplne (prikryte papierom, zasypte keramickými fazuľami na pečenie) pri teplote 180 °C cca 15 minút. Odstráňte papier a fazule a pečte ešte 5 minút. Vyberte z rúry a nechajte vychladnúť.

  3. V panvici iCook™ povarte ovocie 10 minút. Pridajte cukor, kukuričnú múku a citrónovú šťavu. Keď zmes zhustne, naložte ju na cesto.

  4. Prikryte koláč mriežkou zo zvyšného cesta. Potrite rozšľahaným vajcom a pečte 20 minút.

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem