Náročnosť: ľahká
Použité iCook produkty: Sada 5 nožov; 4 litrový hrniec s pokrievkou
Suroviny:
165 g fazule vigna (zliatej)
3 hrste šalátových listov
¼ červenej kapusty
3 polievkové lyžice zrniek granátového jablka
2 polievkové lyžice vlašských orechov
2 polievkové lyžice balzamikového octu Modena
2 polievkové lyžice olivového oleja
soľ
citrón
škorica
rasca
Spôsob prípravy:
V troške vody povarte fazuľu v 4 litrovom hrnci iCook po dobu 30 minút a potom ju presypte do misky.
Keď fazuľa vychladne, nasekajte šalátové listy a červenú kapustu nožmi iCook. Do hrnca pridajte granátové jablko a orechy.
Vmiešajte citrón, olivový olej, balzamikový ocot Modena, soľ, škoricu a kmín, a podľa potreby dochuťte.