Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY
© StockFood

Šalát z fazule vigna s granátovým jablkom

Recepty

Náročnosť: ľahká
Použité iCook produkty: Sada 5 nožov; 4 litrový hrniec s pokrievkou

Suroviny:

  1. 165 g fazule vigna (zliatej)

  2. 3 hrste šalátových listov

  3. ¼ červenej kapusty

  4. 3 polievkové lyžice zrniek granátového jablka

  5. 2 polievkové lyžice vlašských orechov

  6. 2 polievkové lyžice balzamikového octu Modena

  7. 2 polievkové lyžice olivového oleja

  8. soľ

  9. citrón

  10. škorica

  11. rasca

Spôsob prípravy:

  1. V troške vody povarte fazuľu v 4 litrovom hrnci iCook po dobu 30 minút a potom ju presypte do misky.

  2. Keď fazuľa vychladne, nasekajte šalátové listy a červenú kapustu nožmi iCook. Do hrnca pridajte granátové jablko a orechy.

  3. Vmiešajte citrón, olivový olej, balzamikový ocot Modena, soľ, škoricu a kmín, a podľa potreby dochuťte.

Súvisiaci obsah

Baklažánové rolky s bylinkami a syrovým krémom

Recepty

Viac

Cestoviny al Forno s ricottou a domácou paradajkovou omáčkou

Recepty

Viac

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem