Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY
© Stockfood

Jahňacie kotlety, artičoky a plnené hroznové listy

Recepty

Náročnosť: stredná
Použité produkty iCook: Sada 5 nožov; Kuchynské nožnice; miska; 8 litrový hrniec s pokrievkou

Suroviny:

  1. 6 jahňacích kotliet

  2. 6 plátkov artičokov

  3. 300 g mletého hovädzieho mäsa

  4. 2 cibule

  5. 200 g ryže

  6. 100 g jemného bulguru

  7. ½ zväzku petržlenovej vňate

  8. 200 g hroznových listov

  9. 1 paradajka, krájaná

  10. 1 dezertná lyžička rasce

  11. 1 čajová lyžička kurkumy

  12. 1 polievková lyžica paradajkového pretlaku

  13. 110 ml olivového oleja

  14. 2 strúčiky cesnaku

  15. soľ, čierne korenie

Spôsob prípravy:

  1. Nožom iCook nakrájajte mäso, cibuľu, cesnak a paradajky, petržlenovú vňať nastrihajte kuchynskými nožnicami.

  2. Všetko zmiešajte v miske s bulgurom, ryžou, korením a olivovým olejom.

  3. Mieste 10 – 15 minút, potom zmesou naplňte hroznové listy a zrolujte.

  4. Do hrnca iCook vložte tri jahňacie kotlety. Položte artičoky na vrch, potom dve vrstvy hroznových listov a opäť jahňacie kotlety a artičoky, potom ďalšie dve vrstvy hroznových listov.

  5. Pridajte olivový olej a paradajkový pretlak.

  6. Varíme pri vysokej teplote a potom necháme variť na miernom ohni asi 40 minút.

Súvisiaci obsah

Cestoviny al Forno s ricottou a domácou paradajkovou omáčkou

Recepty

Viac

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem