Náročnosť: stredná
Použité iCook produkty: 4 litrový hrniec s pokrievkou; Sada 5 nožov; miska
Suroviny:
300 g cestovín - fusilli
10 sušených paradajok
300 g kuracie prsia bez kosti
6 veľkých bielych húb
3 strúčiky cesnaku
200 ml smotany
soľ a čierne korenie
3 poháre vody eSpringTM
Spôsob prípravy:
Použitím iCook Noža Santoku nakrájajte mäso na väčšie kúsky, potom nasekajte cesnak, prepoľte huby a paradajky.
Rozohrejte 4 litrový hrniec iCook a pridajte olivový olej. Kura upečte dozlata. Pridajte cesnak a sušené paradajky a zamiešajte. Primiešajte huby.
Pridajte vodu eSpring, okoreňte, priveďte do varu a primiešajte smotanu. Pridajte talianske cestoviny fusilli. Za občasného miešania varte 30 minút, kým smotana nezhustne.