Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY
© Istockphoto

Fusilli s kuracím mäsom a sušenými paradajkami

Recepty

Náročnosť: stredná
Použité iCook produkty: 4 litrový hrniec s pokrievkou; Sada 5 nožov; miska

Suroviny:

  1. 300 g cestovín - fusilli

  2. 10 sušených paradajok

  3. 300 g kuracie prsia bez kosti

  4. 6 veľkých bielych húb

  5. 3 strúčiky cesnaku

  6. 200 ml smotany

  7. soľ a čierne korenie

  8. 3 poháre vody eSpringTM

Spôsob prípravy:

  1. Použitím iCook Noža Santoku nakrájajte mäso na väčšie kúsky, potom nasekajte cesnak, prepoľte huby a paradajky.

  2. Rozohrejte 4 litrový hrniec iCook a pridajte olivový olej. Kura upečte dozlata. Pridajte cesnak a sušené paradajky a zamiešajte. Primiešajte huby.

  3. Pridajte vodu eSpring, okoreňte, priveďte do varu a primiešajte smotanu. Pridajte talianske cestoviny fusilli. Za občasného miešania varte 30 minút, kým smotana nezhustne.

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem