Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY
© Shutterstock

Vegetariánske plnené huby

Recepty


Prísady:

  1. 40 bielych šampiňónov

  2. 1 červená paprika

  3. 40 g orestovanej červenej papriky, nakrájanej

  4. ½ stredne veľkej cibule

  5. 3 jarné cibule

  6. 1 lyžička oregána

  7. 6 lyžíc strúhanky

  8. 4 lyžice syru parmezán, nastrúhaného

  9. 30 g čerstvého tymianu

  10. 2 lyžice olivového oleja

  11. ½ lyžice soli alebo podľa chuti

  12. ½ lyžičky namletého korenia alebo podľa chuti


Spôsob prípravy:

  1. Huby omyte a odstráňte stonky

  2. Polovicu húb nakrájajte na veľmi malé časti, druhú odložte Nakrájajte cibuľu, jarnú cibuľu, papriku, praženú papriku a petržlenovú vňať.

  3. Zohrejte olej na 10-palcovej panvici iCook s nepriľňavým povrchom. Pridajte huby, červenú papriku, opraženú papriku, jarnú cibuľu a cibuľu a poduste. Varte 5 minút, kým paprika a cibuľa nie sú jemné, potom pridajte oregáno, soľ a pomleté korenie.

  4. Utrite panvicu kuchynskými utierkami, potom pridajte hríby, stonkami nahor a naplňte ich plnkou.

  5. Panvicu položte na sporák, na nízky stupeň, a zakryte vekom.

  6. Ohrievajte 15 minút alebo kým nie sú huby uvarené.

Stiahnite si tento recept vo formáte PDF /ako ePub

Súvisiaci obsah

Šalát z kelu, sladkých zemiakov, s fetou, orechmi a granátovým jablkom

Recepty

Viac

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem