Prísady:
-
40 bielych šampiňónov
-
1 červená paprika
-
40 g orestovanej červenej papriky, nakrájanej
-
½ stredne veľkej cibule
-
3 jarné cibule
-
1 lyžička oregána
-
6 lyžíc strúhanky
-
4 lyžice syru parmezán, nastrúhaného
-
30 g čerstvého tymianu
-
2 lyžice olivového oleja
-
½ lyžice soli alebo podľa chuti
-
½ lyžičky namletého korenia alebo podľa chuti
Spôsob prípravy:
-
Huby omyte a odstráňte stonky
-
Polovicu húb nakrájajte na veľmi malé časti, druhú odložte Nakrájajte cibuľu, jarnú cibuľu, papriku, praženú papriku a petržlenovú vňať.
-
Zohrejte olej na 10-palcovej panvici iCook s nepriľňavým povrchom. Pridajte huby, červenú papriku, opraženú papriku, jarnú cibuľu a cibuľu a poduste. Varte 5 minút, kým paprika a cibuľa nie sú jemné, potom pridajte oregáno, soľ a pomleté korenie.
-
Utrite panvicu kuchynskými utierkami, potom pridajte hríby, stonkami nahor a naplňte ich plnkou.
-
Panvicu položte na sporák, na nízky stupeň, a zakryte vekom.
-
Ohrievajte 15 minút alebo kým nie sú huby uvarené.