Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY
© iStockphoto

Ratatouille s ukrajinským twistom

Recepty


Použité vybavenie:váš preferovaný nôž z 5-dielnej súpravy nožov iCook, 3-litrový hrniec s pokrievkou, väčšia panvica s pokrievkou


Prísady do omáčky:

  1. 2 paradajky

  2. Olivový olej

  3. 2 hnedé cibule, najemno nasekané

  4. 3 strúčiky cesnaku, najemno nasekané

  5. Soľ, korenie a oregano


Prísady na hlavné jedlo:

  1. 1 baklažán

  2. 1 cuketa

  3. 2 paradajky

  4. 5-6 hlavičiek šampiňónov

  5. 200 g čerstvého syra mozzarella


Recept:

  1. Na omáčku blanšírujte dve paradajky, aby sa dali ľahko olúpať. Po olúpaní paradajky nakrájajte. Potom položte hrniec na mierny oheň a nalejte olivový olej, pridajte cibuľu a cesnak. Varte do mäkka, a potom pridajte paradajky. Pridajte soľ, korenie a sušené oregano podľa chuti.

  2. Prikryte hrniec a aktivujte proces VITALOK. Nechajte variť 10 minút na najmenšom stupni.

  3. Zvyšnú zeleninu a mozzarellu nakrájajte na jemné približne 9 mm plátky. Mozzarella môže byť mierne hrubšia.

  4. Keď sa varila omáčka asi 10 minút, nalejte polovicu do panvice a pridajte plátky zeleniny a syru, vytvorte vzor. Potom nalejte na vrch zvyšnú omáčku. Nastavte na minimálnu teplotu a varte 10 minút alebo kým zelenina nie je mäkká a uvarená – nezabudnite počas tejto doby varenia nechať pokrievku, aby ste uzamkli výživové látky zeleniny.

  5. Podávajte teplé. Dobrú chuť!

Stiahnite si tento recept vo formáte PDF /ako ePub

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem