Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY
© StockFood

Krémová hrachová polievka s mätou a krutónmi

Recepty


Použité vybavenie iCook:váš preferovaný nôž z 5-dielnej súpravy nožov iCook, panvica s nepriľnavým povrchom 25 cm, 3 litrová panvica a vekom, mixér


Prísady:

  1. 300 g mrazeného mladého hrášku

  2. 20 g lístkov mäty

  3. 100 g listového špenátu

  4. 1 hnedá cibuľa, najemno nasekaná

  5. 3-4 strúčiky cesnaku, najemno nasekané

  6. 100 g smotany na šľahanie

  7. 300 ml vášho preferovaného bujónu

  8. 4 krajce chleba

  9. 3 polievkové lyžice olivového oleja

  10. 1 polievková lyžica citrónovej šťavy

  11. 1 čajová lyžička balzamikového octu


Recept:

  1. Nalejte trochu olivového oleja do hrnca a nastavte na miernu teplotu. Po zohriatí pridajte cibuľu a miešajte, kým nezmäkne.

  2. Pridajte mrazený hrášok, špenát a mätu. Bezpečne zatvorte veko hrnca a zapnite proces VITALOK. Znížte teplotu na najnižšiu úroveň a nechajte variť 10 minút – počas tohto procesu neodstraňujte veko.

  3. Počas varenia zeleniny odkrojte kôru z plátkov chleba a chlieb nakrájajte na malé 2 cm plátky. Dajte ich na panvicu na miernu teplotu a opražte.

  4. V malej miske zmiešajte olivový olej, jemne nasekaný cesnak, citrónovú šťavu, balzamikový ocot, soľ a korenie. Potom nalejte zmes na opečené krutóny a varte, kým sa tekutina neodparí.

  5. Potom, ako sa bude zelenina variť 10 minút, odstráňte vrchnák a pridajte horúci vývar a smotanu. Premiešajte ručným mixérom, až kým polievka nebude hladká a krémová – alebo ak pripravujete menšiu porciu polievky, zmiešajte ju v mixéri iCook.

  6. Polievku servírujte s lyžicou smotany a krutónmi. Dobrú chuť!

Stiahnite si tento recept vo formáte PDF /ako ePub

Súvisiaci obsah

Polievka z červenej repy so sušenými figami a lieskovými orieškami

Recepty

Viac

Tekvicová polievka a polievka s kokosovým mliekom

Recepty

Viac

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem