Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY
© iStockphoto

Príliš jednoduchý malinový džem

Recepty

Prísady:

  1. 500 g čerstvých malín

  2. 800 g granulovaného bieleho cukru

Použité zariadenie iCook: panvica na pečenie, hrniec 4 L a veko

Spôsob prípravy:

  1. Predhrejte rúru na 120 ° C a do hrnca nasypte cukor. Zohrievajte v rúre 15 minút

  2. Do hrnca pridajte maliny a priveďte k varu na vysokom stupni. Keď sa maliny zohrejú, rozpučte ich pomocou pučidla na zemiaky, a potom za stále miešania varte ešte asi minútu. Tip: ak robíte džem pre deti, môžete pred pokračovaním v ďalšom kroku použiť sito na odstránenie semien.

  3. Do hrnca s malinami pridajte zohriaty cukor a varte, kým zmes nevytvorí gél. Urobte test misky (pozri článok), aby ste sa uistili, že je pripravený.

  4. Odoberte hrniec z tepla a nechajte ho vychladnúť počas asi 15 minút. Príležitostne premiešajte a naberte džem do teplých pohárov, pevne utesnite a nechajte vychladnúť.

Stiahnite si teraz tento recept ako PDF / ako ePub

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem