Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY

Lamb tandoori – tradične známe aj ako tandir kebab

Recepty

Úroveň obtiažnosti: Ľahká
Použitý nástroj: panvica iCook 8 L s pokrývkou
Ingrediencie: 3 kg jahňacieho stehna (bez kostí, mrazené), 400 g jahňacie karé (mrazené), ½ lyžičky soli, ½ lyžičky čierneho korenia, 1 lyžica rasce, 1 lyžica sušeného tymiánu
Metóda

  1. Mrazené jahňacie stehno vložte do hrnca a osoľte, posypte čiernym korením, rascou a tymianom. Zakryte panvicu a varte na najnižšom stupni.

  2. Nechajte variť 2,5 hodiny a neotvárajte. Keď je natesno založená pokrývka, nastavte na panvici iCook funkciu pary a uvarte mäso do mäkka bez použitia vzduchu.

  3. Odoberte hrniec zo sporáka a jahňacie tandoori môžete servírovať!

Stiahnite si teraz tento recept ako PDF / ako ePub

Súvisiaci obsah

Sviatočný guláš s haluškami, kukuričným šalátom a hruškami s brusnicami

Recepty

Viac

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem