Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY
© StockFood

Losos na póre s paradajkami

Recepty

Čas prípravy a doba varenia: 25 minút

Prísady:

  1. 2 veľké póry, nakrájané, umyté a vysušené

  2. 4 veľké viničové paradajky s jadrom, v tvare „X“ po stranách

  3. 100 g hríbov

  4. 2 lyžice citrónového džúsu

  5. 2 lyžice masla

  6. 150 ml zeleninového vývaru

  7. 4 vykostené filety z lososa - 180 g kus

  8. 2 lyžice olivového oleja

  9. Jemné zelené bylinky, napr. petržlen, pažítka, estragón na ozdobenie

  10. soľ a čerstvo mleté čierne korenie

Čas prípravy:

  1. Pór ponorte do iCook 1 litrovej panvice so slanou vriacou vodou na 2-3 minúty, kým nezmäkne. Vyberte ho lyžicou do misky so studenou vodou.

  2. Paradajky hoďte do vriacej vody na 10-15 sekúnd. Vyberte ich lyžicou do misky so studenou vodou.

  3. Pred krájaním, lúpaním, odstránením jadierok, nechajte paradajky vychladnúť. Očistite a nakrájajte hríby a okamžite ich ponorte do citrónovej šťavy.

  4. Maslo a zeleninu ohrejte v iCook panvici na miernom ohni. Pridajte pór a ohrejte.

  5. Filety z lososa ochuťte soľou a čiernym korením. Na strednom plameni ohrejte na panvici olivový olej a lososa vysmažte 3-4 minúty z každej strany, kým nebude pevný na dotyk a nepriehľadný.

  6. K zelenine pridajte paradajky nakrájané na kocky, hríby nakrájané na plátky a ohrejte na niekoľko minút a potom pred podávaním dochuťte.

    Lososa a zeleninu servírujte v teplých miskách a ozdobte ich zeleninou.

Stiahnite si tento recept vo formáte pdf / ako ePub

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem