Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY
© Jim Norton/StockFood

Mexické placky s kuracím mäsom, cibuľou a paprikou

Recepty

Príprava a čas varenia: 30 minút

Prísady:

  1. 1 kávová lyžička papriky

  2. 1 kávová lyžička mletého kmínu

  3. Polovica kávovej lyžičky mletého koriandra

  4. Polovica kávovej lyžičky sušeného oregána

  5. 2 konzervované papriky v omáčke

  6. 1 polievková lyžička paradajkového puré

  7. Štipka cukru

  8. 2 polievkové lyžice citrónovej šťavy

  9. 100 ml alebo aj viac teplej vody, podľa potreby

  10. 3 polievkové lyžice slnečnicového oleja

  11. 2 väčšie kusy kuracích nakrájaných kuracích pŕs bez kože

  12. 1 veľká červená a zelená paprika, nakrájaná a zbavená zrniečok

  13. 1 červená cibuľa

  14. 4 múčne tortille

  15. soľ; čerstvo pomleté čierne korenie

Spôsob prípravy:

  1. V mixéri skombinujte korenia, byliny, papriky, paradajkové puré, cukor, citrónový džús a vodu. Rozmixujte do hladka a v prípade potreby pridajte viac vody, aby ste prísady spojili.

  2. Na miernom plameni v iCook Woku zohrejte 2 polievkové lyžice oleja. Pridajte kuracie mäso, soľ a čierne korenie a povarte 6-8 minút. Odstráňte z woku.

  3. Do Woku pridajte zvyšok oleja, papriky, cibuľu a štipku soli. Predtým, ako pridáte kuracie mäso späť do panvice, prísady poduste 4-5 minút, kým nezmäknú.

  4. Premiešajte v pripravenej omáčke z kroku 1. Priveďte do varu a varte 3-4 minúty, kým neprikryje mäso a zeleninu. Ochuťte korením a soľou.

  5. Tortilly ohrejte v panvici iCook. Pred podávaním ich naplňte kuracím mäsom, zeleninou a zrolujte.

Stiahnite si teraz tento recept ako PDF / ako ePub

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem