Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY

Tradičný marinovaný sleď

Recepty

Čas prípravy a doba varenia: 15 min.

Čas na ochladenie:1 h

Prísady:

  1. 4 lyžice rastlinného oleja

  2. 200 g paradajkového pretlaku

  3. 200 g práškového cukru

  4. 80 ml vody

  5. 120 ml bieleho octu

  6. 1/2 lyžičky soli

  7. 1/4 lyžičky sušeného kôpru

  8. 1/4 lyžičky čerstvo mletého čierneho korenia

  9. 4 sleďové filety, vykostené a nakrájané na kocky

Spôsob prípravy:

  1. Na miernom ohni zohrejte olej vo veľkej panvici iCook, až kým nie je horúci.

  2. Vmiešajte paradajkový pretlak a za stáleho miešania priveďte do varu. Znížte teplotu a vmiešajte cukor.

  3. Varte, kým sa cukor nerozpustí, potom odoberte z ohňa. Vmiešajte vodu, ocot, soľ, kôpor a čierne korenie.

  4. Sleďa vložte do veľkého zaváraninového pohára so závitom. Navrch nalejte paradajkovú omáčku.

  5. Nechajte vychladnúť pri izbovej teplote, potom dobre uzavrite viečkom. Pred podávaním uchovávajte 1 deň v chladničke.

Tradičný marinovaný sleď ( stiahnite si teraz tento recept ako PDF ako ePub )

Súvisiaci obsah

Šalát z kelu, sladkých zemiakov, s fetou, orechmi a granátovým jablkom

Recepty

Viac

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem