Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY
© StockFood

Filet z hovädzieho mäsa so stredomorskou zeleninou a nízkotučnými „Käsespätzle“

Recepty

Čas prípravy: 45 minút

Prísady na nízko tučné Käsespätzle:

  1. 170 g múky

  2. 2 vajcia

  3. 50 g syru Eidam

  4. 45 g syru Camembert

  5. 2 cibule, olúpané

  6. 1/2 polievkovej lyžice repkového oleja

  7. Troška vody

Prísady na Filet z hovädzieho mäsa so stredomorskou zeleninou:

  1. 480 g zmesi korenia

  2. 120 g jarnej cibule

  3. 200 g cherry paradajok

  4. 800 g mrkvy

  5. 400 ml zeleninového vývaru

  6. 400 g hovädzieho mäsa

  7. Repkový olej

  8. Soľ a korenie

  9. Kajanské korenie

  10. Koriander

Spôsob prípravy:

  1. Zmiešajte vajcia, soľ, vodu a pripravte cesto. Zamiešajte cesto a odložte ho nabok.

  2. Zatiaľ umyte a nakrájajte papriky, rajčiny, jarnú cibuľku a mrkvu.

  3. Vložte do 2 l iCook Panvice s horúcou zeleninou.

  4. Ochuťte soľou, kajanským korením a koriandrom, panvicu prikryte pokrievkou a povarte na miernom ohni 5 minút.

  5. Stredne veľkú iCook Panvicu s nelepivým povrchom ohrejte na silnom plameni.

  6. Hovädzí filet osoľte, okoreňte a z každej strany dôkladne opečte 1 - 2 minúty.

  7. Cesto vložte do plastového vrecúška s otvormi, potom ho jemne stláčajte cez otvory do 4 l hrnca s vriacou vodou.

  8. Halušky ukladajte na seba do iCook Misky. Nastrúhajte na ne syr a v miske ich premiešajte.

  9. Cibuľu vypražte v najmenšej iCook Panvici s nelepivým povrchom a dajte ju na cesto.

  10. Vyberte mäso z panvice, zalejte zeleninovým vývarom a potom servírujte s haluškami a zeleninou na pare.

Stiahnite si tento recept vo formáte pdf ako ePub

Súvisiaci obsah

Sviatočný guláš s haluškami, kukuričným šalátom a hruškami s brusnicami

Recepty

Viac

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem