Čas prípravy: 45 minút
Prísady na nízko tučné Käsespätzle:
170 g múky
2 vajcia
50 g syru Eidam
45 g syru Camembert
2 cibule, olúpané
1/2 polievkovej lyžice repkového oleja
Troška vody
Prísady na Filet z hovädzieho mäsa so stredomorskou zeleninou:
480 g zmesi korenia
120 g jarnej cibule
200 g cherry paradajok
800 g mrkvy
400 ml zeleninového vývaru
400 g hovädzieho mäsa
Repkový olej
Soľ a korenie
Kajanské korenie
Koriander
Spôsob prípravy:

Zmiešajte vajcia, soľ, vodu a pripravte cesto. Zamiešajte cesto a odložte ho nabok.
Zatiaľ umyte a nakrájajte papriky, rajčiny, jarnú cibuľku a mrkvu.
Vložte do 2 l iCook Panvice s horúcou zeleninou.
Ochuťte soľou, kajanským korením a koriandrom, panvicu prikryte pokrievkou a povarte na miernom ohni 5 minút.
Stredne veľkú iCook Panvicu s nelepivým povrchom ohrejte na silnom plameni.
Hovädzí filet osoľte, okoreňte a z každej strany dôkladne opečte 1 - 2 minúty.
Cesto vložte do plastového vrecúška s otvormi, potom ho jemne stláčajte cez otvory do 4 l hrnca s vriacou vodou.
Halušky ukladajte na seba do iCook Misky. Nastrúhajte na ne syr a v miske ich premiešajte.
Cibuľu vypražte v najmenšej iCook Panvici s nelepivým povrchom a dajte ju na cesto.
Vyberte mäso z panvice, zalejte zeleninovým vývarom a potom servírujte s haluškami a zeleninou na pare.
Stiahnite si tento recept vo formáte pdf ako ePub