Nákupný košík (0) 0 Nákupný košík

Košík je prázdny

Preniesť do obchodu

Nakupovať
ZAMERANÉ NA ÚSPECHY

Polievka z červenej repy so sušenými figami a lieskovými orieškami

Recepty

Čas prípravy: 20 minút

Čas varenia: 25 minút

Prísady:

  1. 15 g cibule

  2. 5 g zázvoru

  3. 200 g repy

  4. 40 g jabĺk

  5. 25 g pomarančov

  6. 5 g lieskových orieškov

  7. 10 g sušených fíg

  8. 20 g parmezánu

  9. 50 g prírodného sójového nápoja

  10. 5 ml olivového oleja

  11. 80 ml zeleninového vývaru

  12. 5 g kyslej smotany (10% tuku)

  13. stopka čerstvej petržlenovej vňate

  14. štipka perníkového korenia

  15. štipka hnedého cukru

  16. štipka soli

  17. štipka čierneho korenia

  18. bobkový list

Spôsob prípravy:

  1. Cibuľu a zázvor očistite a nakrájajte nadrobno.

  2. Repu a jablká umyte, ošúpte a pokrájajte na kocky.

  3. Olej rozpáľte na strednom plameni vo veľkej iCook Panvici, pridajte cibuľu, zázvor a opečte 1-2 minúty, kým nie je priehľadná.

  4. Pridajte repu, jablko a premiešajte ďalšie 2-3 minúty.

  5. Podlejte zeleninovým vývarom a pridajte korenie, cukor a bobkový list. Polievku prikryte a nechajte vrieť pri nízkej teplote približne 20 minút.

  6. Medzitým pripravte polevu. Pomaranč jemne rozkrájajte a vytlačte šťavu. Lieskové oriešky posekajte nadrobno a opečte na malej iCook Panvici kým nie sú voňavé. Nakrájajte figy a petržlen. Nastrúhajte parmezán a zmiešajte ho s figami, orieškami a petržlenom.

  7. Z panvice vyberte bobkový list, pridajte sójový nápoj a rozmixujte polievku kým nezíska krémovú konzistenciu. Na záver pridajte soľ, čierne korenie, pomarančový džús a podávajte.

Servírovanie:Polievku naberte do misiek a ozdobte vňatkou.

Stiahnite si tento recept vo formáte pdf ako ePub

Súvisiaci obsah

Tekvicová polievka a polievka s kokosovým mliekom

Recepty

Viac

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem