ZAMERANÉ NA ÚSPECHY

Jednoduchá príprava pohostenia

Technika v domácnosti

Pred začiatkom sviatkov značka Amway predstavuje iCook Wok.

Tradičný wok je nádoba so zaobleným dnom, ktorá vznikla v Číne v období medzi 10. až 13. storočím. Vďaka netradičnému tvaru sa jej povrch ohrieva rovnomerne a jedlo sa uvarí rýchlejšie. A to bolo pre ľudí s obmedzenou potravou a palivom dôležité.

Spĺňanie súčasných požiadaviek na varenie

Značka Amway sa rozhodla pre túto starobylú pomôcku v kuchyni a prispôsobila ju pre 21. storočie. Na iCook™ Woku si hneď všimnete, že na rozdiel od tradičnej podoby so zaobleným dnom, má rovné dno. Keďže bol vytvorený pre dnešné kuchyne a nie na otvorené ohnisko, môžete ho s plochým dnom používať na elektrických, plynových, keramických a indukčných sporákoch. Vyhotovenie woku so siedmimi vrstvami a jadrom z vrstiev hliníka a ocele podporuje rovnomerné rozloženie tepla, a tým rýchlejšie varenie a úsporu energie. A podobne ako všetky nerezové riady iCook využíva spôsob varenia VITALOK™ * na zachovanie výživných látok, farby a chuti. iCook Wok môžete vďaka jeho mimoriadnej všestrannosti využiť na vyprážanie, varenie na vode, dusenie a opekanie i dusenie v pare.

Príslušenstvo navyše

iCook Wok sa dodáva s naparovacou mriežkou na prípravu zeleniny alebo rýb na pare a s mriežkou v tvare lotosového kvetu na udržanie pokrmu v teple počas prípravy iných ingrediencií.

Baklažánové rolky s bylinkami a syrovým krémom

Keďže už poznáte výhody iCook Woku, vyskúšajte ho pri príprave chuťovky na pohostenie svojich priateľov, po ktorej si oblížu prsty.

Prísady

2 stredne veľké baklažány

AMWAY™ da Carapelli Extra panenský olivový olej

100 g nastrúhaného syru gouda

150 g čerstvého syra cottage chees

4 g nakrájaného cesnaku

40 g nakrájaných vlašských orechov

40 g nakrájaného koriandra, bazalky alebo petržlenu

3 g papriky, soli a korenia na chuť

  1. Umyte baklažán a nakrájajte ho po dĺžke na tenké plátky pomocou iCook šéfkuchárskeho noža. Plátky osoľte a nechajte ich 5 minút postáť, aby pustili vodu. Potom ich opláchnite a vysušte.

  2. Do iCook Woku nalejte olej a rozohrejte ho. Opražte kúsky baklažánu dohneda. Vyberte ich a dajte ich na papierovu utierku, aby ste odstránili prebytočný olej.

  3. Plnka: zmiešajte syr Gouda a cottage cheese v iCook miske a pridajte cesnak, bylinky a orechy. Pridajte papriku. Osoľte a okoreňte podľa chuti.

  4. Lyžicou naneste plnku na plátky baklažán a zaviňte. Posypte bylinkami.

Počet porcií 4


*Systém VITALOK bude účinný, iba ak na iCook Wok použijete pokrievku

Používame cookies (koláčiky), aby sme vám na našich stránkach zaručili čo najväčšie pohodlie. Cookies sú súbory, ktoré sa uchovávajú vo vašom prehliadači, využívajú ich viaceré webové stránky, aby sa prispôsobili vašim osobným požiadavkám.

Používaním našich webových stránok bez zmeny nastavenia, súhlasíte s používaním cookies.

Rozumiem